Nexus Band Live @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Nexus Band Live @ Select Bar

10 July 2014
Nexus Band Live @ Select Bar
10 July 2014

Nexus Band Live @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Nexus Band Live @ Select Bar

И овој четврток продолжуваме да ги забавуваме струмичани во Селект бар. Ве очекуваме на одлична забава до раните утрински часови.Comments are closed.