Nexus Band Live @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Nexus Band Live @ Select Bar

23 May 2014
Nexus Band Live @ Select Bar
23 May 2014

Nexus Band Live @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Nexus Band Live @ Select Bar

Изненадувањата не запираат овој Петок, овојпат ни гостуваат членовите на Nexus Band , а изненадувањето да биде БАШ изненадување за вас приредуваме настап на човек кој за почеток ке го наречеме “специјален гостин на вечерта“.
– Веднаш се запрашувате кој е?!?
– Наш одговор – влезот како и секогаш СЛОБОДЕН , и повелете заедно да го откриеме нашиот гостин и забавата да ја направиме уште поголема и спектакуларна.
Само за Вас ова го прави @Select Bar, тренд место кое плени и ни ги полни батериите.
Петок го понудуваме и нашето мени ‘promo drinks’ за целосно размрдување на атмосферата.

ОВОЈ ПЕТОК ! @Select BarComments are closed.