NEXUS@SELECT STRUMICA – Club Select ® – Струмица

-- NEXUS@SELECT STRUMICA

30 January 2015
NEXUS@SELECT STRUMICA
30 January 2015

NEXUS@SELECT STRUMICA

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on NEXUS@SELECT STRUMICA

Петок – Nexus Band • BALKAN PARTY •
Забавата ја започнуваме со опуштена атмосфера во Lounge Bar Select за потоа лудилото да продолжи во барот со добро познатиот бенд на струмичката публика Nexus Band, момците кои во повеќе наврати се покажаа како професионални музичари а тоа што е најважно публиката ги сака.Comments are closed.