>>>NIKOLIJA – Club Select ® – Струмица

-- >>>NIKOLIJA<<< @ ☆ SELECT ☆

28 August 2015
>>>NIKOLIJA<<< @ ☆ SELECT ☆
28 August 2015

>>>NIKOLIJA

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on >>>NIKOLIJA<<< @ ☆ SELECT ☆

Почитувани ни представува огроман чест и задоволство
да го најавиме настапот на моментално најатрактивната ѕвезда во соседна Србија .
Бидете спремни за најголемиот спектакал досега .
Повелете и Резервирајте Си На Време
Резервации кај менаџерите на Селект

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Иван Шик – 077/857-401
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.