Pedja Medenica @ Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Pedja Medenica @ Select Bar Strumica

30 October 2015
Pedja Medenica @ Select Bar Strumica
30 October 2015

Pedja Medenica @ Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Pedja Medenica @ Select Bar Strumica

Почитувани со огромна ЧЕСТ и ЗАДОВОЛСТВО Ве покануваме на НОВ СПЕКТАКАЛ во Селект Бар , ПЕТОК 30 Октомври ни гостува Pedja Medenica .
Pedja Medenica во СЕЛЕКТ ке настапи со комплетен Бенд за КОНЦЕРТИ ве покануваме заедно да ги испееме неговите најголеми хитови се до раните утрински часови .Comments are closed.