Podmornica Party @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- Podmornica Party @SelectBar

15 July 2016
Podmornica Party @SelectBar
15 July 2016

Podmornica Party @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Podmornica Party @SelectBar

Петок е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра забава, а каде ако не во СЕЛЕКТ.
Секогаш мислиме на нашите гости па затоа овој петок организираме ПОДМОРНИЦА ЗАБАВА.
Комбинација од ПИВО и ТЕКИЛА за 60 ден.
Затоа не размислувајте многу и резервирајте си маса на време:

Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.