Rainbow Party with The Marshall at Select Club – Club Select ® – Струмица

-- Rainbow Party with The Marshall at Select Club

22 July 2016
Rainbow Party with The Marshall at Select Club
22 July 2016

Rainbow Party with The Marshall at Select Club

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Rainbow Party with The Marshall at Select Club

Со особена чест и задоволство ве покануваме да го проследиме настапот на нашиот надежен и перспективен Ди Џеј Д Маршал овој Петок во Селект .
Резервирајте си на време :
Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.