Rasta★ Kavali ★ Select Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Rasta★ Kavali ★ Select Strumica

9 July 2016
Rasta★ Kavali ★ Select Strumica
9 July 2016

Rasta★ Kavali ★ Select Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Rasta★ Kavali ★ Select Strumica

Селект секогаш мисли на своите гости и ги задоволува сите вкусови на музика, па затоа Ви ја најавуваме следната програма:
Сабота – #RASTA
ОВАА Сабота ќе ни биде огромна чест да ви го најавивиме настапот на најдобриот рапер на балканот РАСТА во СЕЛЕКТ , а струмичани знаат да го препознаат квалитетот и добрата забава, не размислувајте многу и резервирајте си маса на време, бидејќи овој викенд не очекува вистинско лудило.
#Резервации:
Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.