Saša Kovačević @ Select ® – Club Select ® – Струмица

-- Saša Kovačević @ Select ®

9 January 2015
Saša Kovačević @ Select ®
9 January 2015

Saša Kovačević @ Select ®

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Saša Kovačević @ Select ®

Популарниот Сале во Струмица е најавен по Новогодишно и Божикните Празници поточно за 9 јануари (петок) во клубот “Селект” во Струмица, кој важи за најдоброто место за забава не само во градот туку и во целиот тој регион.

На настапите Саша Ковачевиќ доаѓа со својата петчлена придружна група, што значи дека покрај неговите најголеми хитови: „Једина си вредела“, „Лагала ме ил не лагала“, „Лудак“, „Рука за спас“, „Мила“, „Лажу те„, „Коме да верујем“, „Још ти се надам“, „Идемо до мене“,„Бежимо из града“, „Како после нас“, „Пиши пропало“, “Браним”, “Могли смо све”, “Лапсус”, “Случајно”… тој ќе изведе и одбран репертоар со најголемите хитови од најпознатите ѕвезди во регионот.
Повелете ве ОчекувамеComments are closed.