Satruday Prom Night at SELECT – Club Select ® – Струмица

-- Satruday Prom Night at SELECT

20 May 2016
Satruday Prom Night at SELECT
20 May 2016

Satruday Prom Night at SELECT

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Satruday Prom Night at SELECT

Оваа Сабота е посветена сите матуранти , како и да е акцент ставаме на ЗАБАВАТА , а за неа задолжени ке бидат нашиот резидент Ди Џеј Мна како и ЕКС ФРОНТМЕНОТ на Браво Бенд ЖИКА со настап во ЖИВО специјално за сите матуранти , тоа ќе биде уште една вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
Резервирајте си на време :
Миле 070/ 310 013
Лазо 077/ 863 574
Мартин 075/ 346 232
Ивана 078/529 883
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.