Shine Live at Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Shine Live at Select Bar

15 April 2016
Shine Live at Select Bar
15 April 2016

Shine Live at Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Shine Live at Select Bar

Одличните SHINE повторно во вашиот омилен клуб Селект Струмица …
И овој викенд бидете дел од најдобрата урбана забава во градот….SHINE….Live…овој петок…Comments are closed.