Simona & Dj Tose @ Select – Club Select ® – Струмица

-- Simona & Dj Tose @ Select

30 October 2015
Simona & Dj Tose @ Select
30 October 2015

Simona & Dj Tose @ Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Simona & Dj Tose @ Select

Последната Сабота од Октомври им ја посветуваме на припадничките на понњжниот пол , ѕвезда на вечерта ке биде прекрасната Симона Поповска придружувана од Ди Џеј Тоше.
Влезот за Сите девојки е слободен а внатре ги очекува и изненадување .
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.