SLADJA DJOGANI with DANCE TEAM at Select Club – Club Select ® – Струмица

-- SLADJA DJOGANI with DANCE TEAM at Select Club

3 February 2016
SLADJA DJOGANI with DANCE TEAM at Select Club
3 February 2016

SLADJA DJOGANI with DANCE TEAM at Select Club

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on SLADJA DJOGANI with DANCE TEAM at Select Club

Почитувани љубители на добрата забава , со огромна чест и задоволство овој Петок ви го најавуваме настапот на Слаџа Џогани во Селект .
Спремете се за невидено “Dance Show” на Slađa Đogani и нејзината група !
резервации:
Мартин 075/346-232
Лазо 077/864-574
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.