Slatkaristika at ☆ Club Select ☆ – Club Select ® – Струмица

-- Slatkaristika at ☆ Club Select ☆

26 August 2016
Slatkaristika at ☆ Club Select ☆
26 August 2016

Slatkaristika at ☆ Club Select ☆

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Slatkaristika at ☆ Club Select ☆

Македонската ХИП ХОП СЕНЗАЦИЈА , Марко Маринковик АКА СЛАТКАРИСТИКА или СЛАТКАР
Овој Петок во вашиот омилен клуб SELECT
Најпознатиот ХИП ХОП пејач во Државата со Концерт во вашето омилено место за излегување Клуб СЕЛЕКТ Струмица.
Слаткар ке настапи со својот другар АЦЕ НЛ а за загревање тука ке биде ДиЏеј Чее.
Да не должиме многу се гледаме во ПЕТОК
Броеви за резервација
Мартин 075/ 346 232
Вероника 075/ 852 561
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.