Slatkaristika & Tyzee @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Slatkaristika & Tyzee @ Select Bar

14 November 2014
Slatkaristika & Tyzee @ Select Bar
14 November 2014

Slatkaristika & Tyzee @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Slatkaristika & Tyzee @ Select Bar

Дечкото без влакна на јазикот Македонската хип хоп сензација, Марко Маринковиќ ака Слаткаристика или Слаткар овој Петок во Селект. Најпознатиот Хип- Хоп пејач во државата со концерт во најпознатот Клуб СЕЛЕКТ -Струмица , Слаткар во Селект ке Настапи Заедно so Драган Величковски, уште попознат под името Tyzee koj е рап изведувач , вратите на клубот ке бидат ширум отворени за сите фанови
Vo Select Bar
задолжителна резервација кај некои од менаџерите.

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.