SUNDAY DIKATO BAND @ Select Lounge Bar – Club Select ® – Струмица

-- SUNDAY DIKATO BAND @ Select Lounge Bar

18 October 2015
SUNDAY DIKATO BAND @ Select Lounge Bar
18 October 2015

SUNDAY DIKATO BAND @ Select Lounge Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on SUNDAY DIKATO BAND @ Select Lounge Bar

Вино,пиво..прекрасна атмосфера исполнета со еден музички перформанс наречен ДИКАТО…За да уживате во звуците на виолина,саксафон,клавијатура и вокал едноставно ПОВЕЛЕТЕ во Lounge Bar Select !!!Comments are closed.