T-Dj Milana @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- T-Dj Milana @ Select Bar

25 July 2015
T-Dj Milana @ Select Bar
25 July 2015

T-Dj Milana @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on T-Dj Milana @ Select Bar

Почитувани ни представува огромна чест и задоволство да го најавиме настапот на T-Dj Milana , број еден топлес Диџеј во Украина и Русија од 2010 па се до 2015 инаку резиден Ди Џеј на БОРА БОРА Ибица , МЕГАПАРК Мајорка и многу други места .
Ве покануваме заедно да се забавуваме до раните утрински часови .
РЕЗЕРВАЦИИ:

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Aleks 070/377 453
►Иван Шик – 077/857-401

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.