The Backdoor Band Live at Select – Club Select ® – Струмица

-- The Backdoor Band Live at Select

13 May 2016
The Backdoor Band Live at Select
13 May 2016

The Backdoor Band Live at Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on The Backdoor Band Live at Select

Доследни На Урбаните Забави во Нашиот “Град”
Ве Покануваме На Уште Една Урбана Забава и Незаборавно Дружење .
Овој Петок Резервиран за Урбана Забава а Се Знае Со Кој
Најдобрите ,Најталентираните , Најнеуморни на Сцена , Едни и Единствени The Backdoor Band
Забавата е Загарантирана Па Повелете Да Се Подружиме и Нормално Да Пиеме По Една, Две ……….Шест

Select Bar StrumicaComments are closed.