THE Hounds @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- THE Hounds @ Select Bar

16 May 2014
THE Hounds @ Select Bar
16 May 2014

THE Hounds @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on THE Hounds @ Select Bar

Доследни На Урбаните Забави во Нашиот “Град”
Ве Покануваме На Уште Една Урбана Забава и Незаборавно Дружење .
Овој Петок Резервиран за Урбана Забава со
Најдобрите ,Најталентираните , Најнеуморни на Сцена , Едни и Единствени The Hounds кои што несебично ја поделуваат енергијата што ја имаат со публиката
Забавата е Загарантирана Па Повелете Да Се Подружиме и Нормално Да Пиеме По Една, Две

Select Bar StrumicaComments are closed.