THE MARSHALL @ ☆ SELECT ☆ – Club Select ® – Струмица

-- THE MARSHALL @ ☆ SELECT ☆

22 August 2015
THE MARSHALL @ ☆ SELECT ☆
22 August 2015

THE MARSHALL @ ☆ SELECT ☆

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on THE MARSHALL @ ☆ SELECT ☆

Почитувани чест и задоволство ни да е ве поканиме и оваа Сабота да присуствувате на уште една луда и незаборавна забава .

22.08.2015 Сабота, зад дџ пултот ќе стои THE MARSHALL, кој ќе ни приреди вистинсто музичко уживање.

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.