This Friday FEEDBACK BAND @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- This Friday FEEDBACK BAND @Select Bar

27 February 2015
This Friday FEEDBACK BAND @Select Bar
27 February 2015

This Friday FEEDBACK BAND @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on This Friday FEEDBACK BAND @Select Bar

Овој петок на НАШЕ и ВАШЕ задоволство ви ги најавуваме Feedback Band. Момците неколку пати се покажаа и докажаа дека тоа што го прават го прават најдобро. Овој петок е резервиран за балкански песни и забава на максимално ниво, а кој друг ако не со Feedback Band. Останува добро познатата „Петак дан за метак“ па затоа овој петок од 1:30 па се до 2:30 часот по полноќ Селект ви нуди:
HAPPY HOUR – (ПЛАТИ ЕДНО ЗЕМИ ДВЕ)Comments are closed.