This Saturday DJ GOCE SAF & SKOPSKO @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- This Saturday DJ GOCE SAF & SKOPSKO @ Select Bar

1 August 2015
This Saturday DJ GOCE SAF & SKOPSKO @ Select Bar
1 August 2015

This Saturday DJ GOCE SAF & SKOPSKO @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on This Saturday DJ GOCE SAF & SKOPSKO @ Select Bar

Почитувани љубители на добрата музика, Ве покануваме во Сабота да се забавуваме до раните утрински заедно со DJ GOCE SAF.
Сабота е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра забава, па затоа оваа Сабота бидете дел од една урбана забава во градот во СЕЛЕКТ заедно со DJ GOCE SAF.

РЕЗЕРВАЦИИ:
►Мартин 075/ 346 232
►Иван Шик – 077/857-401
►Коста 077/ 743 077
►Лазо 077/ 863 574

Повелете, Ве очекуваме!Comments are closed.