This Saturday Mario Eddie @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- This Saturday Mario Eddie @Select Bar

15 May 2015
This Saturday Mario Eddie @Select Bar
15 May 2015

This Saturday Mario Eddie @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on This Saturday Mario Eddie @Select Bar

Почитувани оваа Сабота ни представува особена чест и задоволство да ви го најавиме DJ Mario Eddie.
Сабота е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра ЗАБАВА, а каде ако не во Селект.
Mario Eddie ќе не забавува со најновите комерцијални хитови, а забавата да биде на уште повиско ниво Селект ви нуди промоција на Pelinkovac Orange.

Повелете, Ве очекуваме !Comments are closed.