Timo DeeJay at SELECT – Club Select ® – Струмица

-- Timo DeeJay at SELECT

9 April 2016
Timo DeeJay at SELECT
9 April 2016

Timo DeeJay at SELECT

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Timo DeeJay at SELECT

Почитувани со особена чест и задоволство ви го најавуваме
настапот на Димитрис Тимонидис алијас Ди Џеј Тимо,
добро познат во нокниот живот на Халкидики , како дел од најпознатите клубови на халкидики често создава паника мегу колегите диџеи со својот едниствен и уникатен стил на музика и комуникација со публиката, помина четири години како резидент ди џеј во Ahoy Club ,а во поново време е резиден ди џеј во Kooclub Санторини .
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.