TROPICO BAND at SELECT BAR Strumica – Club Select ® – Струмица

-- TROPICO BAND at SELECT BAR Strumica

29 April 2016
TROPICO BAND at SELECT BAR Strumica
29 April 2016

TROPICO BAND at SELECT BAR Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on TROPICO BAND at SELECT BAR Strumica

Почитувани на ваше барање а на наше задоволство , специјално за вас TROPICO BAND, напознатиот бенд со live performance @ Select Bar.
Петок 29-ти овој месец, е денот на кој сите во еден глас ке ги пееме хитовите кои го освоија Балканот. Повелете Забавата ви ја препуштаме Вам, бидејки ние ја креираме за ВАС, тоа ќе биде уштеедна вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
Резервирајте си на време :
Мартин 075/ 346 232
Миле 070/ 310 013
Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.