Tuborg PARTY (Igor Trips & David Kay) @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- Tuborg PARTY (Igor Trips & David Kay) @SelectBar

11 June 2016
Tuborg PARTY (Igor Trips & David Kay) @SelectBar
11 June 2016

Tuborg PARTY (Igor Trips & David Kay) @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Tuborg PARTY (Igor Trips & David Kay) @SelectBar

Дами и господа за оваа сабота СЕЛЕКТ ви најавува забава со добро познатите Igor Trips & David Kay. Забавата е организирана заедно со TUBORG каде ќе има многу награди за сите гости кои ќе бидат присутни оваа вечер и ќе се забавуват до раните утрински часови, затоа не размислувајте многу и резервирајте си маса на време.

Резервации:
Мартин 075/ 346 232
Миле 070/ 310 013
Томи 077/ 990 179
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883Comments are closed.