TYZEE & Band @ Select Cafe Bar – Club Select ® – Струмица

-- TYZEE & Band @ Select Cafe Bar

22 January 2016
TYZEE & Band @ Select Cafe Bar
22 January 2016

TYZEE & Band @ Select Cafe Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on TYZEE & Band @ Select Cafe Bar

Позитувани, чест и задоволство ни е да ви го најавиме настапот на Tyzee овој Петок во СЕЛЕКТ.
Тајзи овој пат ке настапи со својот бенд кој е составен специјално за неговиот настап ,непрпуштајте да присуствувате на еден ваков несекојдневен настан
Затоа не размислувајте многу и резервирајте маса кај некој од менаџерите:
РЕЗЕРВАЦИИ:
✔Мартин 075/ 346 232
✔Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.