Tyzee & live band at Select – Club Select ® – Струмица

-- Tyzee & live band at Select

3 September 2016
Tyzee & live band at Select
3 September 2016

Tyzee & live band at Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Tyzee & live band at Select

Со огромно задоволство ви го најавуваме концертот на најголемата ѕвезда во Македонија Tyzee (Тајзи) со неговиот бенд.
Во Сабота не очекува вистински лудило ,забава на високо ниво, аTyzee ќе биде главниот виновник за тоа што сите ќе пееме во еден глас и ќе се забавуваме до раните утрински часови.
Резервирајте си маса на време:
Мартин 075/ 346 232
Вероника 075/ 852 561
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.