UROS X Factor @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- UROS X Factor @ Select Bar

11 July 2014
UROS X Factor @ Select Bar
11 July 2014

UROS X Factor @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on UROS X Factor @ Select Bar

Урош е член на “Доктори“ и овој Петок е задолжен за кревање на

атмосферата во Select, настапува со бендот  No END во ЖИВО .Comments are closed.