We Gonna Have a PARTY @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- We Gonna Have a PARTY @SelectBar

28 March 2015
We Gonna Have a PARTY @SelectBar
28 March 2015

We Gonna Have a PARTY @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on We Gonna Have a PARTY @SelectBar

Сабота е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра забава, а каде на друго место ако не во Селект.
Оваа Сабота струмичанецот Ivan Mastev ќе ги забавува на струмичани со најновите и најдобрите светски хитови, а ќе се потруди забавата да биде на максимално ниво. Сабота е најдобар ден за изненадувања па затоа Селект оваа сабота ви нуди специјална ПРОМОЦИЈА на Pelinkovac Orange.

Недела – Dikato Band
Оваа недела бидете дел од прекрасната атмосфера на Lounge Bar Select и уживајте во прекрасната храна и вино кои ви ги нудиме, а за атмосферата да биде на повисоко ниво ќе се потруди струмичкиот бенд Дикато.

Повелете, Ве очекуваме.Comments are closed.