WEEKEND AGENDA @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

26 June 2015
WEEKEND AGENDA @SELECT BAR
26 June 2015

WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

#Петок – ★ SheXpeare Band ★

Овој петок на нашиот репертоар е добро познатиот македонски бенд SheXpeare, бенд кој ке не забавува со најдобрите хитови од сите жанрови на музика(Pop, disco, house, rock’n roll, latino, jazz, rnb, hip-hop ) Од овој петок Селект ви нуди специјална понуда за забавата да биде на максимално ниво. Happy Hour за сите луѓе кои се расположени за добра забава.
•HAPPY HOUR• – Плати едно земи две

#Сабота – Erik FOX & Simona (The Sound Messengers)

Оваа Сабота по кратка пауза на нашиот репертоар се наоѓаат DJ ERIK FOX И АТРАКТИВНАТА СИМОНА ПОПОВСКА.
Ќе уживаме во звуците на House музиката и најдобрите летни хитови од сите времиња.Comments are closed.