WEEKEND AGENDA @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

22 September 2015
WEEKEND AGENDA @SELECT BAR
22 September 2015

WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on WEEKEND AGENDA @SELECT BAR

Селект како најголем клуб во Македонија важи за локал во кои се организираат најдобрите забави. Секогаш уникатни се трудиме да им го понудиме на нашите гости најдоброто. За овој викенд Селект Ви ја најавува следната агенда:

◘Петок – АЛЕН ХАСАНОВИЌ – СТУДЕНТСКА ЗАБАВА
Петок е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра забава, а каде ако не во Селект. Овој Петок на нашата агенда е Ален Хасановиќ од Прилеп, човекот кој учествуваше во Звезде Гранда и се најде во финалето кое се одржа во Скопје. Ален ќе не забавува со најактуелните балкански хитови, а ваше е само да дојдете и да се забавувате.
ПРОМОЦИЈА:
Коњак – 50ден.
Вотка – 50ден.

◘Сабота – DJ RICARDO HERNANDEZ
Сабота како Сабота е позната по добрите забави во Селект, овојпат ќе ни гостува Ricardo Hernandez од Битола. Оваа Сабота ќе се забавуваме со најновите и најпознатите комерцијални хитови, а главен виновник за тоа како ќе си поминеме ќе биде Rikardo.
ПРОМОЦИЈА:
ВОТКА СВАРОГComments are closed.