WEEKEND PARTY @ SELECT – Club Select ® – Струмица

-- WEEKEND PARTY @ SELECT

13 December 2014
WEEKEND PARTY @ SELECT
13 December 2014

WEEKEND PARTY @ SELECT

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on WEEKEND PARTY @ SELECT

WEEKEND PARTY :
Викендот го Започнуваме Урбано со добро познатите Д Хаундс со најдобрите рок изведби и по некоја промоција , Сабота вечер ни гостува Ди Џеј Мац миленик на Струмичката Публика кој повеке пати се има Докажано , во Недела Ни Гостува Дикато Бенд едноставно мора да ги слушнете и да уживате во звуците на виолина,саксафон,клавијатура и вокал .
ПОВЕЛЕТЕ ВО БАР СЕЛЕКТ!!!Comments are closed.