Zare Berber & 18+ Band Live at Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Zare Berber & 18+ Band Live at Select Bar

24 April 2016
Zare Berber & 18+ Band Live at Select Bar
24 April 2016

Zare Berber & 18+ Band Live at Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Zare Berber & 18+ Band Live at Select Bar

САБОТА 23.04 СЕЛЕКТ БАР

И СЕ Е ЈАСНО КАКО ДЕН,
ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА,
ОВДЕ НЕМА ПОТРЕБА МНОГУ ДА ПИШУВАМЕ,
СЕ Е КАЖАНО….
ЧОВЕКОТ КОЈ ЗНАЕ ШТО ДАВА,
А ШТО ЗИМА ЗА ВОЗВРАТ ОД СВОЈАТА ПУБЛИКА…
ВЕТУВА ДОБРА ЗАБАВА ДО РАНИТЕ УТРИНСКИ ЧАСОВИ..
ШОУМЕНОТ
***ЖАРЕ БЕРБЕР*** СО СВОЈОТ
*** + 18 БЕНД***
СТАРТ 00:00 ч
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.